IDENTITATE: Rebranding Advanced Development

identitate Advanced Development

Brief: Advanced Development este o companie activă mai ales în sectorul de management în sectorul imobiliar. Odată cu oportunitățile apărute pe piață, managementul a decis să lărgească sfera activitățor spre servicii de turnaround management, insolvență și finanțări.

Repoziționarea companiei cerea atât o identitate elegantă, care să reflecte noile activități ale companiei, dar și o serie nouă de materiale de comunicare, precum cărțile de vizită, pachetul de stationary și web-site-ul companiei.

Soluție: Am păstrat trăsăturile de bază ale logoului și am decis că face-liftul se va face la nivel de culoare. Acest lucru s-a reflectat în întreaga paletă folosită, una de tonuri de “albastru inteligent”.

La nivel de conținut, am decis ca tot ce se spune să fie ușor de înțeles și să fie comunicat rapid. Acest lucru a afectat felul în care am realizat textele, iar la nivel vizual au fost scoase în evidență mesajele esențiale. Navigarea a fost făcută atât în broșură, cât și pe site, astfel încât să reiasă care sunt principalele servicii și să se ajungă ușor la ele.

Advanced Development is more
than an advisory and management
company. It is your trusted partner
for measurable results translated into success.

We are in the business of making the
future clear by looking at the present
and suggest the best solutions to our
clients.

www.advanced-development.com

Design: Aaron Balazs, Strategie, Content: Alina Floroi, implementare web: WebPlay, Ionuț Florea


Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>