PR: Head and heart hunting de la Umbrella for Two

Brief: Umbrella for Two este prima agenție de head and heart hunting din România, menită să le propună parteneri de viață managerilor de top și celor din profesiile liberale. Ideea complet nouă trebuia sa fie bine explicată și să câștige încrederea potențialilor clienți.

Desen din enciclopedia "De ce viața e mai frumoasă cu cineva alături"

Soluție: Umbrella for Two avea nevoie în primul rând să apară în presă, pentru a putea răspândi vestea despre existența sa. Acest canal era neapărat necesar și ca un reminder și ca resursă de documentare pentru cei care aflau din recomandările apropiaților de existența serviciului. În plus față de aparițiile în ziare și reviste, am folosit canalul Facebook pentru adunarea unei comunități în jurul mottoului “everybody needs somebody“.

Cu ajutorul fanilor de pe Facebook, am creat o carte pe nume “De ce viața e mai frumoasă cu cineva sub umbrelă – Mică enciclopedie de motive”

Rezultate: peste 20 apariții în media tradițională și online cu indexare excelentă pe Google; o comunitate de peste 1500 de oameni pe facebook

Ilustrații de Annabella Orosz: www.annabellaorosz.ro

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>