Despre noi

Suntem o echipă care se ocupă de comunicarea clienților săi în special în zona de design, creare de content și interactiv. A fost cel mai ușor să definim aceste trei direcții de activitate, dar spus și mai pe scurt, pentru fiecare client propunem o strategie ajustată la nevoile sale și ne ocupăm și de implementare.

Așa că atunci când ne ocupăm de un proiect putem să pornim de la zero prin definirea identității de marcă, atât din punct de vedere strategic, cât și vizual. Apoi alcătuim împreună cu clientul un set de obiective și facem un plan de activități de comunicare pentru a atinge acele obiective.

Realizăm materiale de prezentare, povești de brand, organizăm evenimente și conectăm mărcile cu cei cărora li se adresează pe canvasul social. Vorbim cu presa și cu clienții direcți, evaluăm întotdeauna rezultatele și ne concentrăm să ajustăm traseul atunci când e cazul.

Nu suntem 3, 5 sau 9, suntem un nucleu în care sunt angrenate în relație de colaborare talentele necesare îndeplinirii misiunilor. Suntem antrenați în proiecte pentru clienți mari și mici, pe branduri românești și internaționale. Suntem duși la școli de specialitate și ne antrenăm încontinuu, ca să putem oferi soluții în pas cu trendurile.

Comments are closed.